От Сливането (Merge) миналата година насам Етериум показва последователна възходяща

...
От Сливането (Merge) миналата година насам Етериум показва последователна възходяща
Коментари Харесай

Етериум до $10,000 през 2024 година? – ето какво мисли ChatGPT

От Сливането (Merge) предходната година насам Етериум демонстрира поредна възходяща наклонност. Понастоящем той е на равнище от $2,200, което отразява удивително оптимистични пазарни настройки и над 80% облага от началото на годината..

Сливането, което се случи на 15 септември 2023 година, имаше за цел да трансферира блокчейна на Етериум от консенсусния механизъм доказателство за работа (Proof-of-Work, PoW) към по-ефективната система доказателство за залог (Proof-of-Stake, PoS). Тази смяна беше ориентирана към повишение на скоростта и понижаване на потреблението на сила.

Това основно събитие включваше пренасяне на главната мрежа към PoS консенсусния Beacon пласт, което фрапантно понижи енергоемкия развой на рандеман. Сигурността на мрежата също беше подсилена посредством стейкване на ETH.

Що се отнася до бъдещите придвижвания на цената на ETH след Слиането, ChatGPT, който обикновенно се въздържа да прави прогнози за ценовите съмнения, при потреблението ” на чатботът даде прозрения.

В общоприетата версия той акцентира , че огромните актуализации на мрежата, като неотдавнашното Сливане, исторически оказват въздействие както върху цените, по този начин и върху пазарните настроения.

В хапнатата версията обаче ChatGPT изрази по-оптимистична позиция, оприличавайки събитието на прилив на сила, което допуска евентуално избухливо нарастване на цените и нараснали пазарни настроения.

Когато беше съответно запитан за цената на ETH, ChatGPT решително допусна забележителен скок, намеквайки за евентуално надминаване на предходните върхове, като е допустимо да доближи $10,000 или даже повече.

От Сливането насам в Етериум се следи дефлационна смяна, дължаща се на изгарянето на повече от 1,190,00 ETH токена. Това ще има по-положително влияние върху цената на актива в дълготраен проект, защото намаляването на предлагането се отразява на неговата оскъдица.

Дали прогнозите на ChatGPT ще устоят теста на времето или не, ще разберем през идната година.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР