От следващата седмица Белгия преминава към постепенно облекчаване на ограниченията,

...
От следващата седмица Белгия преминава към постепенно облекчаване на ограниченията,
Коментари Харесай

Белгия намалява броя на пресконференциите за епидемията

От идната седмица Белгия минава към последователно облекчение на рестриктивните мерки, подхванати против епидемията от Covi-19. Една от идните промени ще засегне конференциите, които от началото на рецесията в средата на март управляващите дават всеки ден.

Предвижда се конференции да има единствено в понеделник, сряда и неделя. Всекидневните данни ще бъдат обявявани в уеб страницата на здравното министерство, заяви Българска телеграфна агенция.

За последното денонощие в страната са умряли още 170 заболели (7501 досега), за лекуване са били признати 174 души, а 340 са били изписани с усъвършенствано здраве. Открити са 525 новозаразени при над пет хиляди изследвани.

Правителството заяви, че скоро дневно в страната ще се вършат по към 15 000 проучвания PCR и има опция за нарастване до 25 хиляди. Предвижда се след време лабораториите в страната да могат дневно да ревизират по 45 000 проучвания.

Белгия приготвя закон, който ще ограничи даването на държавна помощ поради последствията от епидемията до сдружения, които не са регистрирани или нямат представителства в зони " данъчен парадайс ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР