От скромно селище на търсачи на перли, Дубай се е

...
От скромно селище на търсачи на перли, Дубай се е
Коментари Харесай

Пет атракции, които трябва да опитате в Дубай

От непретенциозно населено място на търсачи на перли, Дубай се е трансформирал в първокласна международна дестинация.

Мистичната пустиня, страхотните плажове, арабската просвета са единствено част от чара на града. Вижте 5 атракции, които би трябвало да опитате в Дубай:

Скачане с парашут над Палм Джумейра

Красотата на палмовите острови притегля туристите.

Палм Джумейра е първият изкуствено основан остров в Дубай и най-впечатляващият. Гостите на града могат да избират дали да летят над Палм Джумейра или над пустинята.
 Дубай Thinkstock/Getty Images
Разходка с балон 

Летенето с балон над Дубай е същинско премеждие. Обикновено то се прави директно преди изгрева на слънцето и предлага панорамен аспект към пясъчните дюни в пустинята.

Сафари в пустинята

Всеки посетител на Дубай би трябвало да посети пустинята, а най-лесният и прелестен метод е с проведено пустинно сафари.

Великолепният необитаем пейзаж на Дубай е добра дестинация за този тип активност. Типичният пакет за сафари в пустинята включва доста повече неща, в сравнение с просто каране по дюни.
 Дубай
Гмуркане

Дубай има доста водолазни центрове , на които можете да отидете. Можете да се гмуркате в Персийския залив или в Аквариумът на Дубай.

Каране на бъги

Проучването на пустинята е фантазия за доста хора. По време на почивките можете да извършите фотоси в пустинята, само че се запасете с вода, тъй като там е доста горещо.

И още за първокласния мегаполис:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР