От скоро комикът е станал много близък с Криско и

...
От скоро комикът е станал много близък с Криско и
Коментари Харесай

Не Знае От Къде Му Дойде! Страшна Беда Сполетя Рачков След Раздялата С Мария!

От скоро комикът е станал доста непосредствен с Криско и неговата половинка бременната Цвети. В обществената мрежа се появи фотография на Рачков с рапъра. На която се вижда, че двамата са дружно и прекарват радостно свободното си време. Дали са станали другари след формата „ Като две капки вода ” не излиза наяве.

Но би трябвало да отбележим, че на фотото Митко е без театрален грим и визията му е надалеч не толкоз младежка. Явно е позагубил от младежкия си сексапил. Че не се е бръснал скоро се вижда от наболата му брада, която за жалост към този момент е почнала да побелява. Виждат се още и бръчки по челото му както и увисналата двойна гушка, предават от Блиц.

Разбира се комикът не е с половинката си Мария. Преди месеци те дефинитивно се разделиха. А скоро на празненството по случай рождения ден на Кремена Халваджиян някогашните даже не се погледнаха. Избягваха се да не се засекат. Но за какво се разделиха и до ден сегашен няма цялостна изясненост, а единствено клюки. Уж се говореше за брак, а се стигна до следващата звездна разлъка.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР