От системен тормоз от свой съсед се оплакват жители на

...
От системен тормоз от свой съсед се оплакват жители на
Коментари Харесай

Съсед тормози цял блок в Русе, мъжът си е направил котел за парно в мазето

От систематичен тормоз от собствен комшия се оплакват поданици на блок в Русе. Мъжът си е направил казан  за парно в мазето, откъдето се разнасят миризми и дим по горните етажи. Тъй като отказвал да отстрани инсталацията, се стигало освен до разправии с недоволните съседи, само че и до физически конфликт. Има заповед на кмета за унищожаване на котелното, само че мъжът я обжалвал в административния съд.

Една от пострадалите е Юлияна Стоева , която има апартамент на четвъртия етаж във вход Е на блок 111 в квартал Чародейка. Заради пушека от котелното, до неотдавна всяка година си е правила ремонт на банята. По думите й, неведнъж са молили притежателя на инсталацията да я отстрани, само че той отказвал и даже налитал на пердах.

През годините са се обръщали към р азлични институции, само че без резултат, до момента в който от РДНСК открили, че има противозаконен градеж. Издадена е заповед от кмета за премахването на котелното, само че притежателят я обжалвал пред Административния съд. Ако се окаже, че решението не е в тяхна изгода, от етажната благосъстоятелност ще си търсят правата в съда.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и , с цел да сте в крайник с тематиките на деня
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР