От Системата ни убива изригнаха остро срещу Станислав Недков-Стъки, който

...
От Системата ни убива изригнаха остро срещу Станислав Недков-Стъки, който
Коментари Харесай

Скочиха срещу протеста на Стъки

От Системата ни убива изригнаха остро против Станислав Недков-Стъки, който на 5 май в 10,30 часа провежда митинг пред Президентството.

" Организирал бил митинг против Президента!? И за какво ще протестираш с твоите " безвъзмездни мъжаги ", бе Стъки?

Тя тази работа не е за мускули. За тази работа се желае ум, а не пари.

Акъл, с който да прецениш обстановката и да проумееш, че връщане обратно няма и времето, в което ти цуцаше дотации и " заработваше " за някое дофинансиране, тъй като си доста добър в подмазваческата специалност, СВЪРШИ. Кой намазал, намазал.

Някои ще връщате, а други ще си и платите, за това, че мислихте само за личното си благоденствие, оцеляване и замогване, а не виждахте мизерията на другите.

Даде ви се, а в този момент виете от тъга, на кого ви оставя бащицата. Сиротни, недолюбвани и убити духом ще шетате по коридорите на правосъдната власт. Още малко остана.

Ние защо мислите, че се борим? Да не очаквате, че ще ни уплашите и че ще се приберем изплашени от вашата визия?

Та ние няма какво да губим, само че вие очевидно губите почва под краката си, когато си помислите, че за нищо не ставате и че не бихте оцеляли в свят, в който Борисов го няма. Той сътвори фундамент за простотията, а вие хорА ще играете, с цел да убиете чалгата. Колко интелектуално!

А инцидентно да забелязахте, че хорА се играят от един месец, от хОра, които желаят финансиране, също като финансирането на федерацийката ти, Стъки?

Само едно не излиза наяве. Така ли се раждате - мъртви, или покварата работи безпроблемно при хора и лелки, които са изгубили полезностите си някъде по пътя??? ", пишат още на страницата си във фейсбук от Системата ни убива.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР