От Синдиката на служителите в затворите в България обявиха, че

...
От Синдиката на служителите в затворите в България обявиха, че
Коментари Харесай

Служителите в затворите се готвят за стачка

От Синдиката на чиновниците в пандизите в България оповестиха, че се готвят за дейни протестни дейности поради безобразията в системата на пандизите и метода на ръководството на местата за отнемане от независимост, което дефинират като насмешка.
В отворено писмо до премиера, президента и новоизбраните народни представители, надзирателите припомнят, че поради тези проблеми са поискали предходната седмица незабавна среща с отрасловия правосъден министър Крум Зарков. 
" Въпреки сезирането, научихме от медиите за извършена среща по линия на обществения разговор, за която въобще не сме известени ", пишат те и питат чии ползи пази Крум Зарков и не е ли това типичен образец за институционална политика, целяща да прикрие задоволително ясни и съответни проблеми?.
От синдиката на надзирателите осведомят, че от протестна подготвеност минават в положение на взимане на решение за място, форма и дата на дейни протестни дейности и ще потърсят поддръжка от гражданското общество, служители на реда, лекари, учители, както и други класи.>  >

 
 
 
 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР