От ще отидат на консултации при президента Румен Радев, но

...
От ще отидат на консултации при президента Румен Радев, но
Коментари Харесай

От ДПС обявиха, че ще отидат на консултациите при президента

От ще отидат на съвещания при президента Румен Радев, само че смятат, че „ час по-скоро “ би трябвало да се отиде на предварителни избори. Това съобщи водачът на Мустафа Карадайъ  Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, пред публицисти в коридорите на Народното събрание. Според нас, доста отговорно и доста бързо, би трябвало да тръгнем към едни идни избори, разгласи той.
Всичко по тематиката: Трусовете в обединението 561
По думите на Карадайъ държанието на участниците в предизборната акция би трябвало да е такова, че след вота да се възвърне нормалността и в политиката, и в страната. Политическият терен да не го трансформираме в полесражение, а участниците да се състезават с хрумвания и оферти за превъзмогване на рецесиите, за подобряването живота на жителите, за сигурността и стабилността и бъдещето на България, прикани той. Според Карадайъ съществуването на политическа рецесия основава спомагателни проблеми в страната и би трябвало да бъде решена.

„ Решаването обаче на тази политическа рецесия, която пристигна със поръчката „ промяна на модела „ ГЕРБ “, виждаме, че не се случва. Новият модел е моделът на задкулисието, на олигархията, медийни и енергийни босове да редят кабинети по молове и по джипки. Това не трябва и не би трябвало да се случва “, сподели той.

Днес от ГЕРБ-СДС оповестиха, че няма да осъществят проучвателния мандат за държавно управление. Държавният глава осведоми, че на следващия ден ще проведе консултации в парламентарно показаните партии преди връчването на третия мандат. По Конституция първите два мандата се връчват на двете най-големи по бройка политически сили в Народното събрание. Третият изследователски мандат се връчва на парламентарна група по преценка на президента.  
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР