От шефското място в ДАИ е бил освободен Бойко Рановски,

...
От шефското място в ДАИ е бил освободен Бойко Рановски,
Коментари Харесай

Освободиха шефа на ДАИ

От шефското място в ДАИ е бил освободен Бойко Рановски, оповестяват от bTV. Той заемаше длъжността от 2018 година Причината за освобождението на Рановски не е ясна.

Отстраняването му обаче идва на фона на следващото припомняне на схемите за търговия с шофьорски книжки и издаването на документи за дееспособност на необразовани лица. В края на януари Иво Кръстев, който неведнъж е бил уволняван от Изпълнителната организация “Автомобилна администрация”.

Той е безапелационен - в ДАИ работи проведена незаконна група, която се прикрива от основния прокурор. До такава констатация е стигнала и Европейската прокуратура.

" Имаше следствие против Гешев по рекомендация на европейската комисия. Документите, които бях изпратил до Европейската комисия уличаваха Гешев в неистини по отношение на прикриване на ОПГ. Изпратих документите до Лаура Кьовеши и получих отговор, че фактически има хипотетично осъществено закононарушение. Бях извикан в КПКОНПИ, където ми споделиха, че е получен сигнал от Европейската прокуратура. Сигналът е, че Гешев е прикрил закононарушението на ОПГ и поради това тази конструкция бе върната на работа и възвърне незаконната скица ", изясни Кръстев в ефира на предаването “Алтернативата” в края на януари.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР