От Северна Македония можем да искаме всичко, но крайната цел

...
От Северна Македония можем да искаме всичко, но крайната цел
Коментари Харесай

Кирил Петков: Пускайки Македония по пътя към Европа, не означава, че я пускаме в Европа. Има едни 15 години | И ако направим процес историческата истина да се разкрива, имаме период от 15 години, в който можем да работим

От Северна Македония можем да желаеме всичко, само че крайната цел е до момента в който резервираме българското си достолепие, да имаме същинско добросъседство. Крайно време е да спрем да мислим Балканите като националистически, а като район. Това е пазар с размера на Франция и можем да сме доста по-успешни, разяснява министър председателят Кирил Петков пред Дарик радио.

Проблемите са си проблеми, би трябвало да работим по тях, само че дано работим градивно, и където можем дружно да спечелим, да го създадем, сподели още Петков в коментар за новия метод на България в договарянията с РСМ.

Не може обаче да се не помни историята и не би трябвало да се подценява, сподели още министър-председателят.

Пускайки Северна Македония по пътя към Европа, не значи, че я пускаме в Европа. Има едни 15 години. И в случай че създадем развой историческата истина да се разкрива, имаме интервал от 15 години, в който можем да работим, изясни той.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР