От север на юг облачността ще се разкъсва и валежите

...
От север на юг облачността ще се разкъсва и валежите
Коментари Харесай

Времето: Валежите спират

От север на юг облачността ще се раздира и преваляванията ще стопират, най-късно в крайните южни региони. Ще духа сдържан вятър от запад-югозапад, който след обяд ще се ориентира от северозапад и ще се усили. С него ще стартира да нахлува леден въздух. Минималните температури ще са сред 1 и 6 градуса, а оптималните - сред 6 и 11 градуса.

В планините ще продължи да бъде прохладно. Ще духа мощен, а по високите и открити елементи плевел вятър от запад-северозапад, който след обяд ще стартира да отслабва. Облачността ще е забележителна и на доста места ще вали сняг. Ще нахлува леден въздух. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 1 градус, а на 2000 метра – към минус 4 градуса.

По Черноморието облачността ще бъде забележителна с превалявания от дъжд. От север на юг преваляванията ще стопират и облачността ще се раздира. Ще духа до сдържан северозападен вятър, който след обяд краткотрайно ще се ориентира от югозапад. Максималните температури ще са сред 7 и 12 градуса. Температурата на морската вода ще е 7-8 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

На 12 февруари слънцето ще изгрее в 7:29 часа и ще залезе в 17:52 часа. Продължителността на деня е 10:23 часа. 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР