От серията чета и рева от смях. Или как грантовите

...
От серията чета и рева от смях. Или как грантовите
Коментари Харесай

Ирини Зикидис: Как грантовите либерални медии се превърнаха в Работническо дело

" От серията " чета и плача от смях ". Или по какъв начин грантовите демократични медии се трансфораха в " Работническо дело " от 1954.
DW Български с разгромна публикация за съветската ваксина, наричайки я " второкласна стока ", до момента в който в това време Lancet, най-реномираното здравно списание в света, й дава доста висока оценка като " безвредна и ефикасна ", в обществената мрежа Facebook.
 Ирини Зикидис: Либералната цивилизация сътвори финансово паразитиращ интелектуален хайлайф Ирини Зикидис: Либералната цивилизация сътвори финансово паразитиращ интелектуален хайлайф
" Аз одобрявам статистиките. Те не хленчат и не пищят и не вият като заклещени кучета. Не гледат самодоволно и не са тъпи. Според статист...
" И още нещо, от региона на обикновената математика. Ако страна X е основала артикул няколко месеца преди страна Y и страна Z, по какъв начин по този начин страни Y и Z са съумели да минат през всички етапи на тестванията, разполагайки с по-малко време, а страна X не е съумяла, макар времевото си преимущество?
Не е елементарно да си политически деятел, нали, Дойче Веле? Давате всичко от себе си, а хората ви се подиграват. Добре най-малко, че грантовете си заслужават, та да потушат позора. "
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР