От Series 2 насам Apple Watch е сертифициран като водоустойчив

...
От Series 2 насам Apple Watch е сертифициран като водоустойчив
Коментари Харесай

Apple Watch Ultra бе подложен на нежелан тест за издръжливост – той издържа 3 месеца под вода в езеро

От Series 2 насам Apple Watch е сертифициран като водоустойчив на дълбочина до 50 метра. При Apple Watch Ultra, който има по-здрав дизайн, с цел да издържи на най-предизвикателните сюжети, които можете да си визиите, водоустойчивостта е увеличена до 100 метра, само че какво ще стане, в случай че поставите Apple Watch под вода в продължение на месеци? Амир Нурани – четец на 9to5Mac наподобява има отговор.

Apple Watch Ultra оцеля три месеца под вода

Не, Нурани не е тествал устойчивостта на своя Apple Watch Ultra от първо потомство преднамерено. За страдание, той го е изгубил в едно езеро, само че историята въпреки всичко има благополучен край.

Нурани, който живее в Лос Анджелис описа, че е бил в Остин, когато решил да се потопи в езерото Травис, което е известно с доста развлекателни действия като корабоплаване с лодка, плуване и гмуркане. Каишките Apple Watch Ultra са проектирани по този начин, че да не се смъкват елементарно, само че в този случай Нурани е носил силиконова каишка с часовника си.

Когато се намирал на към 9 метра под водата, каишката на часовника се откъснала и Apple Watch потопен в езерото. Нурани се опитал да откри своя Apple Watch Ultra незабавно откакто го изгубил, само че нямал шанс.

„ В последна сметка наех водолаз, само че той не съумя да го откри. “

разказа той

Тъй като не е имало какво друго да направи, той задействал режим „ Изгубен “ на своя Apple Watch посредством приложението Find My на своя iPhone. Като направи това, Apple Watch щял да покаже известие на всеки, който може да го откри по-късно. Изненадващо, някой намерил изгубения Apple Watch на Нурани – само че не след няколко дни, а след цели 3 месеца.

„ Три месеца по-късно получих позвъняване, че са намерили часовника. Живея в Лос Анджелис, само че брат ми съумя да се срещне с индивида и да прибере часовника. “

казва притежателят

Устройството било покрито с нечистотия и той е съумял да в профил по-голямата част от нея, само че дали Apple Watch към момента се е включвал?

Първоначално това не се случи, само че откакто индивидът, който намерил часовника го оставил включен към зарядното устройство в продължение на дни, часовникът се присъединил и от този момент работи „ съвършено “.

„ Това е доказателство за инженерните умения на Apple. “

казва Нурани с облекчение

Какво можем да научим от всичко това? Е, продуктите на Apple може да са по-устойчиви, в сравнение с очаквате и постоянно е добра концепция да употребявате Find My или да добавите „ Контакти при незабавни случаи “, с цел да могат други хора да се свържат с вас в сходни обстановки.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР