От септември по NOVA цели деветдесет участници ще се впуснат

...
От септември по NOVA цели деветдесет участници ще се впуснат
Коментари Харесай

Деветдесет участници стават част от „Звездите в нас“

От септември по NOVA цели деветдесет участници ще се впуснат в най-новото музикално телевизионно премеждие „ Звездите в нас “ . След тежък кастинг с над 3 000 искащи да станат част от шоуто, към този момент са определени и кандидатите, които ще имитират своите идоли и ще влязат в конкуренцията напълно скоро. Участниците ще са разграничени в тридесет тима, а на финала най-успешният подражател ще си тръгне с премия от 50 000 лв. .

Охранители, чиновници в магазини за облекла, инфлуенсъри, татуисти, актьори, фризьори, служащи в хранително-вкусовата индустрия и професионални артисти са единствено част от специалностите на искащите да излязат на сцената на „ Звездите в нас “. Големият интерес към предаването включва хора от цялата страна, както и такива, които живеят отвън границите на България, а възрастта на явилите се на кастинга за шоуто е от 18 до над 60 години.

Зрителите на NOVA ще могат да проследят превъплъщенията на всички участници, а звездите, които ще бъдат имитирани от всеки тим, са извънредно забавни и разнородни. Екипът дава обещание доста български звезди, международни звезди от музикалния отрасъл, носители на премиите „ Грами “ и „ Оскар “. Всяка седмица 5 тима ще показват 5 звездни облика и ще се изправят в имитаторска борба един против различен, само че единствено най-хубавите ще продължат към идващия стадий на музикалното предизвикателство. За съвършената реплика на всеки участник ще се погрижи и професионален екип от гримьори, стилисти и фризьори.

Продуцент на „ Звездите в нас “ е Магърдич Халваджиян (Global Films), а предаването е по лиценз на един от най-новите английски музикални формати – “Starstruck ”. Първият сезон на шоуто започва по ITV при започване на тази година. След триумфа му, следва премиера на предаването и в още няколко страни по целия свят.

Следете и формалния на „ Звездите в нас “
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР