От селските райони до големите мегаполиси, американците френетично купуват оръжия,

...
От селските райони до големите мегаполиси, американците френетично купуват оръжия,
Коментари Харесай

Американците се втурнаха да купуват оръжия преди изборите

От селските региони до огромните мегаполиси, американците френетично купуват оръжия, което отразява възходящата тревога пред една композиция от пандемия, получаващо мощно медийно отразяване принуждение и хипернапрегнат политически климат, предава Франс прес.

С противошумова каска на главата, Бренда Дъмас насочва чисто новият си револвер против картонена цел. " Огън ", вика инструкторът. Детонации отекват на поляната на учебното заведение за пукотевица " Бундокс ", намиращо се в предградие на Джаксън, в южната част на Съединени американски щати.

" Ще мога да се пазя ", изяснява пред Франс прес тази бяла жена, която преди малко е купила първото си оръжие и е убедила брачна половинка си да я запише на курс по пукотевица във връзка 36-ата годишнина от сватбата им.

" Чувствам се малко по-несигурна поради цялото това принуждение, което виждаме по малкия екран, което аз, водена от моята персонална философия, изрично не утвърждавам ", споделя тя.

От гибелта на Джордж Флойд - негър мъж на четирийсет и няколко години, погубен от бял служител на реда в края на май - Съединени американски щати са разтърсени от вълна от антирасистки митинги, които от време на време се израждат в принуждение. Президентът Доналд Тръмп осъди, съгласно него, провокирания от крайната левица безпорядък и даде обещание за възвърне законността и реда, в случай че завоюва втори мандат на 3 ноември.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР