От село в България до шеф на Световната банка -

...
От село в България до шеф на Световната банка -
Коментари Харесай

Кристалина Георгиева с трогателна изповед в Twitter след номинацията ѝ за шеф на МВФ

От село в България до началник на Световната банка - ето по какъв начин наподобява опцията! Това написа Кристалина Георгиева в профила си в Twitter часове, откакто беше номинирана за поста ръководещ шеф на МВФ, оповестява Нова телевизия.

„ Бабите и дядовците ми са с доста ниско обучение. Родители ми са приключили единствено гимназия. Аз съм първата в фамилията, която има висше обучение. От село в България до началник на Световната банка - ето по какъв начин наподобява опцията! ”.

Това написа Кристалина Георгиева в профила си в Twitter часове, откакто беше номинирана за поста ръководещ шеф на Международния валутен фонд. Посланието й бе съпроводено от следната фамилна черно-бяла фотография:



В различен туит 65-годишната Георгиева благодари на българското държавно управление за поддръжката при издигането на кандидатурата ѝ.

" Благодаря на българското държавно управление и особено на премиера Бойко Борисов за доверието и поддръжката за моята номинация като претендент за длъжността ръководещ шеф на Международния валутен фонд ", написа Георгиева.

Тя завоюва поддръжката на повечетоот 28-те страни членки на Европейски Съюз на 2 август, след два кръга на гласоподаване.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР