От секундата, в която го срещнах, знаех, че той е

...
От секундата, в която го срещнах, знаех, че той е
Коментари Харесай

Кой е съпругът на Ан Хатауей - ето какво знаем за Адам Шулман

" От секундата, в която го срещнах, знаех, че той е любовта на живота ми ", казва Ан Хатауей пред Harper`s Bazaar Англия за брачна половинка си Адам Шулман.

След четири години заедно двойката се жени през септември 2012 година по време на живописна гала Big Sur на брега на Калифорния. Хатауей разкрива пред USA Today, че тя и Шулман се радват на спокоен метод на живот.

" Правим домашни празненства и вечери и просто се мотаем ", казва тя. " Толкова съм възхитена от Адам. Той е всичко, което човек може да желае от един сътрудник. Намирам наслада в наличието му. "
 Щом е зима, да е в бяло - Ан Хатауей даде поръчка за настоящите фешън трендове
Щом е зима, да е в бяло - Ан Хатауей даде поръчка за настоящите фешън трендове

Винаги има какво да научим от актрисата

И по този начин, кой е мъжът, който открадна сърцето на Ан Хатауей? Ето всичко, което би трябвало да знаем за Адам Шулман и неговата сладка връзка с актрисата.

Той е артист
 Снимка 648968

През 2005 година Шулман участва в пет епизода в телевизионния сериал American Dreams. Той също играе заместител Енос Страте в телевизионния филм The Dukes of Hazzard: The Beginning към 2007 година В допълнение към актьорските си качества, Шулман приключва университета Браун през 2003 година със степен по спектакъл.

Той е дизайнер на бижута и самичък е проектирал годежния пръстен на Хатауей

Като допълнение към листата си с гении, Шулман е и дизайнер на бижута. Той е съсобственик на бижутерската компания James Banks Design дружно с дизайнерката Хайди Насер Финк, която среща за първи път на снимачната площадка на " Алиса в страната на чудесата " на Хатауей (Насер Финк проектира бижута и атрибут за филма).
 Снимка 648966

Шулман изпраща на Финк своите хрумвания за висулка с форма на електрическа крушка, която да подари на Ан Хатауей: " Казах, Адам, би трябвало да си дизайнер на бижута.Просто не можех да допускам какъв брой образен може да бъде той единствено с думи ", разкрива пред People Финк.

Шулман проектира и годежния пръстен, който подарява на Хатауей през 2012 година благодарение на компанията за диамантени бижута Kwiat. " Той имаше много ясна визия за това, което знаеше, че Ан ще хареса ", споделя притежателят Грег Квит.

Адам се дами за Хатауей през септември 2012 г

На 29 септември 2012 година Адам Шулман и провеждат красива сватба, въодушевена от природата на юга. Звездата от  " Клетниците "  носи рокля на Valentino и малко аксесоари, в това число лента за глава, въодушевена от винтидж стила, и обикновен воал.

Що се отнася до листата с посетители, двойката посрещна над 150 посетители за сватбения уикенд, само че нито една известна персона.
 Снимка 648962

" Бяха единствено другари и семейство ", сподели източник пред People по това време. " Няма кино звезди. Имаше единствено няколко души в бизнеса там, като нейната дубльорка.

През септември 2023 година Хатауей и Шулман отпразнуваха 11-ата си годишнина от сватбата. Плановете на двойката са провалени от пороен дъжд в Ню Йорк, тъй че те решават да прекарат вечерта в едно от обичаните си телевизионни излъчвания.

" Имах миг, когато бях свита в гърдите му и гледахме трети час от Abbott Elementary и аз си споделих " Много съм щастлива ". Това е точният човек за мен ", показа Хатауей по време на поява в Late Night със Сет Майерс.

Обожава да е татко

Шулман и Хатуей се снабдиха с първия си наследник Джонатан Роузбанкс през 2016 година, последван от брат му Джак в края на 2019 година

Ан Хатауей споделя, че забременяването не постоянно е " напълно позитивно. Това е част от живота. "
 Снимка 648961

Дизайнерът на бижута признава след раждането на първото им дете, че в действителност се любува на всяка част от бащинството - даже на мръсната работа по промяната на пелени. " Всеки аспект от това е необикновен ", сподели той, добавяйки, че Хатауей непрестанно го " изумява " като майка. " Всеки ден ме кара да я оценявам от ден на ден. "
 Ан Хатауей, Адам Шулман и раждането на бебе номер две
Ан Хатауей стана майка за повторно

Поздравления за актрисата

Подкрепя я във всичко

Хатауей поема няколко тежки функции, в това число основната й роля във филма  " Фатално мъртвило "  от 2019 година Актрисата играе жертва на домашно принуждение дружно с Матю Макконъхи в мрачния трилър и споделя, че Шулман й е оказал помощ да разграничи героинята от персоналния си живот.
 Снимка 648963

" Мислех, че съумявам да се разгранича и да държа надалеч персоналния си живот от този на героинята си, само че в края на фотосите като че ли просто обликът ме беше завладял. Просто съм доста признателна, че съпругът ми беше до мен, с цел да ми подсети къде свършва животът ни и къде започва нейният, като ми оказа помощ да запазя това ясно за мен. "

Обичат да работят дружно

Спокойният темперамент на Шулман изглежда е потребен, когато двойката си сътрудничи по драмата Song One през 2014 година Хатауей взе участие във кино лентата, до момента в който брачният партньор й поема ролята на копродуцент.
 Снимка 648964

По-късно актрисата сподели, че в началото не е била сигурна по какъв начин ще протече опитът да работи със брачна половинка си. " Хората постоянно споделят, че не е добра концепция да работите с половинката си ", споделя тя. " Но ми хареса да работя с него. Той е в действителност добър в това и е прелестен продуцент. И усещам, че в действителност научих доста от него в процеса. "

Колегата на Хатауей Джони Флин също приказва за позитивното наличие на Шулман на снимачната площадка, като акцентира: " Беше прелестно той да е там. "

Шулман променя гледната точка на Хатауей след нашумялата й разлъка

Връзката на Хатауей с италианския строителен бизнесмен Рафаело Фолиери завърши през лятото на 2008 година, малко преди той да се признае за отговорен по 14 обвинявания за пране на пари, интрига и машинация.
 Снимка 648967

След необятно публикуваната разлъка Хатауей сподели пред Vogue, че ненавижда да приказва за раздялата, тъй като не желае това да я дефинира, само че призна, че това е предизвикало " доста продължаващи проблеми с доверието ".

Едва когато се появява Шулман, актрисата съумява да възвърне възприятието си на доверие в другите. " Той промени способността ми да се чувствам удобно в света ", споделя Хатауей пред Elle през 2017 година " Мисля, че в този момент се счита, че като дами, не се нуждаем от никого. Но нуждая се от моя брачен партньор. Неговата неповторима и характерна обич ме промени. "

Редки, само че запаметяващи се появи на аления килим 
 Снимка 648969

През януари 2023 година Хатауей и Шулман се появиха дружно на червения килим на стилното шоу Valentino Haute Couture пролет/лято 2023 в Париж. Звездата от " Дневниците на принцесата " удиви с прилепнала мини рокля с леопардов принт и подобаващ чорапогащник, до момента в който брачният партньор й изглеждаше хубав в сиво палто.

Имат идентични татуировки

По време на присъединяване в Шоуто на Дрю Баримор, Хатауей разкрива, че тя и Шулман имат съвпадащи татуировки с " М ".
 Ан Хатауей, Адам Шулман, US Open 2022 и появяването им на тенис шампионата
Как се забавлява Ан Хатауей

Заобиколена от мъжко внимание

" Идеята е, че поотделно ние сме едно цяло, само че дружно сме повече ", изясни звездата. " Не чакам той да ме приключи и той не чака аз да го завърша. Аз съм си аз, той си е той и ние избираме да бъдем дружно, тъй като имаме вяра, че взаимно се вършим по-добри. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР