От седмици ДПС влиза остро с призив за „демонтаж на

...
От седмици ДПС влиза остро с призив за „демонтаж на
Коментари Харесай

Цонев: Нужен е демонтаж на националистите от властта

От седмици Движение за права и свободи влиза остро с апел за „ ремонт " на Обединените патриоти от държавното управление.

" Използваме думата ремонт, тъй като имаше монтаж на националистите във властта, без да има потребност да бъдат вкарани там. Борисов имаше четири варианти при съставянето на държавното управление, само че избра най-неевропейската. Това е пестник върху европейското лице на България ", съобщи пред Нова тв Йордан Цонев.

По думите му Движение за права и свободи взе участие в политическия развой, с цел да печели власт. Участието на партии като Патриотите Европа не утвърждава. Тази коалиция няма поддръжката на Европа, сподели още той.

" Коалицията към този момент е тройна - националисти, ГЕРБ и ВОЛЯ. ВОЛЯ е към този момент във властта. Единственото, което ни вълнува като партия, е националистите да не бъдат в ръководството ", безапелационен бе депутатът от Движение за права и свободи.

„ Обръчите от компании ги има към всички политически партии. Това е диагноза на българския политически народ, а не диагноза на Движение за права и свободи. Всички си затварят очите за това ", разяснява още Йордан Цонев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР