От седмица или две, всички живеем в някакъв странен когнитивен

...
От седмица или две, всички живеем в някакъв странен когнитивен
Коментари Харесай

Коледните календари на dm – ранно намигване към една красива Коледа

От седмица или две, всички живеем в някакъв чудноват когнитивен дисонанс, в който времето на обяд подухва мисли за плажове, коктейли и джапанки, а времето вечер те кара да запалиш камината, да си направиш греяно вино или ябълков кекс с канела и да се сгушиш в обичания човек до момента в който стриймвате Netflix или HBO.

Въпреки есенната промяна на настроенията и температурите обаче, датите са си дати. Краят на октомври си е краят на октомври и незабавно след Хелоуин и оня празен месец ноември (наподобяващ скрития час във всеки работен ден, който се настанява сред 2 и 3 следобед), идва декември и до момента в който се усетим, “All I want for Christmas is you ” ще звучи по радио станциите.

А какво е Коледа? Да забележим: дядо Коледа, коледни песни, време със фамилията и децата, топли чайове и меки одеяла, кино маратони на дивана, гостита с обичани хора. Хм, дали не пропущаме нещо?

Подаръците, скъпи читатели. В 21 век подаръците са един от основните фундаменти на красивата, споделена Коледа. Те носят наслада и светлина в празничната заран, децата ги чакат с неспокойствие и даже кучетата и котките се навъртат около елхата и душат за някое лакомство.

Подаръците обаче са извор и на напрежение. Ако човек не е планувал какво на кого да купи задоволително рано, коледната еуфория бързо може да се трансформира в изнервено висене в тапи, прегазване в киша по бул. „ Витоша “ и боричкане с начумерена навалица други закъсняващи в някой търговски център. Липсата на обмисляне (така постоянно обвързана с неналичието на хрумвания на кого какво да подарим) е опасен ход, когато приказваме за зимните празници. Особено в огромния град.

В този смисъл dm обичайно излизат със свежи оферти под формата на коледните advent календари. Помните ги. В детските ни години advent календарът с 24 шоколадчета, затворени в 24 кутийки, беше знак на лукса. Едновременно със забавляваща и възпитателна функционалност, коледният календар изпълваше с неспокойствие всяко дете на 90-те.

Днес advent календарите са еволюирали доста и с изключение на шоколади, оферират разнообразни артикули за всеки усет.

Ето какво може да намерите в dm (вече във всеки физически магазин и онлайн, а в случай че ще термометърът да удари 30 градуса):



Червило, лак за нокти и други кокетни, женски артикули, идеални за подарък за най-хубавата другарка, втората по непосредственост другарка, кумата, шаферките, майката, братовчедката и зълвата – коледният календар “24 days of beauty ” е топ подарък.



В този календар ще намерите 24 веган вкусотии: ядки, сушени плодове, шоколадови лакомства, всичките с био качества. Перфектен за подарък за всички кулинари, за фамилии с деца, а за какво не и за у дома.



Още една лимитирана серия календар с козметични артикули, измежду които високо качество маски за лице, четки за грим, червила, лакове и въобще всичко належащо за трогателен и блестящ предколеден сезон



Ако имате мъркащ домакински любим и желаете да му угодите (макар че тоталното глезене на котка е задача невъзможна), този календар е крачка в вярната посока. В dm може да намерите същия и за.



С бялата си дървена рамка, щипките и железни въженца, този календар е прелестно винтидж мигане към по-романтичните. Може да слагате на нея фотоси, картички или за какво не част от писмо от обичан човек? Рамката може да се употребява целогодишно – на щипките може да се окачват нови фотоси, настрана е подобаваща за Instax mini фотографии, а черният заден панел може да се смъква.



Ето я и безконечната класика. 24 блокчета био млечен шоколад, скрити зад прозорчета с обичайни празнични претекстове: звезди, елхи, къщички, еленчета и мечета.

Помните ли оня пингвин, каращ кънки на лед, за който стана дума по-рано? Той също е тук.



Добрата козметика е неотменима част от грижата за здравето и хубостта, само че при алергичните хора е жизненоважна, безусловно. В този календар в модерното Barbie розово и с дребния оловен боец на корицата, ще намерите хипоалергенни артикули, подобаващи за сензитивна кожа – топ подарък за майка, баба, свекърва, а за какво не и за себе си?



Брандът alverde не е чужд за постоянните клиенти на dm. Натуралната козметика, която оферират, е доста подобаваща за всевъзможни видове кожа, постоянно е с деликатни аромати и супер приятна текстура. В този адвент календар има 24 продукта на alverde, които всяка жена може да отваря всяка заран до Коледа. Или...да наруши разпоредбите и да отвори всичко вкупом.

В последна сметка, от време на време разпоредбите може и да са с цел да се нарушават. Не и когато залогът е нашата Коледа обаче. Тогава е време да стартираме празничния шопинг в точния момент.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР