От седемдесетте години на миналия век японците твърдят, че кръвната

...
От седемдесетте години на миналия век японците твърдят, че кръвната
Коментари Харесай

Какво казва за вас кръвната ви група?

От седемдесетте години на предишния век японците настояват, че кръвната група има огромно въздействие върху личността ни.
Какво разкрива вашата кръвна група?
А
Тези хора са чудесни другари. Те слагат потребностите на другите пред личните си и постоянно са подготвени да им предложат помощ. Въпреки това, постоянно се занимават с други проблеми и усеща, те крият личните си и постоянно страдат от меланхолия и безпокойствие. По отношение на кариерата си, те са отлични като юристи, библиотекари и издатели, счетоводители, икономисти и писатели. В любовта най-вече си пасват на хората, родени с кръвна група А и АБ.

И това е забавно: Учени от Съединени американски щати показаха коя кръвна група е най-опасна за здравето
АБ
Този тип е най-редкият и неговите носители са най-претенциозните хора, с които ще се срещнете. Те са рационални и отлични уредници. В неоредвидими обстановки отреагират най-бързо и най-отзивчиво. По отношение на кариерата си, те са чудесни представители, учители и мениджъри. Те съумяват да се схванат с всички кръвни групи.
0
Този вид кръв е най-честият, само че и най-старият от останалите. Тези, които го имат, са склонни към завършения и възприятие за мощ и постоянно слагат своите цели и стремежи пред другите, даже преди тези, които ги обичат.
По отношение на кариерата, те са отлични политици и счетоводители.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР