От СДС са готови да търсят възможност за консолидация на

...
От СДС са готови да търсят възможност за консолидация на
Коментари Харесай

Лидерът на СДС Румен Христов обезпокоен от БСП и площадната коалиция

От Съюз на демократичните сили са подготвени да търсят опция за консолидация на десния избор. Това стана ясно от думите на водачът на Съюз на демократичните сили Румен Христов  Румен Христов Румен Христов е български политик, претендент за президент на Съюз на демократичните сили. Христов е роден на 27.12.1955 година в, който взе участие в кръгла маса с присъединяване на десни партии, политолози и социолози на тематика: "Българските дясноцентристки партии преди идните избори ".

"Изборите, които предстоят, са извънредно значими. За мен консолидиране на гласовете в дясно е значимо. Обезпокоен съм от поръчките на Българска социалистическа партия и площадната коалиция. Притесняват ме изявленията за преразглеждане на участието на България в НАТО и Европейски Съюз. Плаши ме геополитическата ориентировка на България, а не това, че левицата може да пристигна на власт и за 2-3 години да покаже, че не може да ръководи ", посочи той.

И бе изострен в мнението си, че така наречен градска десница и уточни, че те са в колаборация с Българска социалистическа партия

Христов разкри, че се водят договаряния с ГЕРБ, съобщи Българска национална телевизия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР