От СДС излязоха с позиция след политическите събития от последните

...
От СДС излязоха с позиция след политическите събития от последните
Коментари Харесай

СДС: В името на властта ДБ са в коалиция с проруската БСП, която подкрепя Путин

От Съюз на демократичните сили излязоха с позиция след политическите събития от последните дни.

От партията нападнаха " Демократична България " и укориха групировката за околните им съгласно Съюз на демократичните сили връзки с Българска социалистическа партия.

" В името на властта, парламентарната група на по този начин наречената „ градска десница “ – Демократична България, гласоподава срещу предложенията ръководителят на КПКОНПИ да не е принадлежал към комунистическите репресивни органи ", пишат от Съюз на демократичните сили.

Ето какво още написаха те във връзка гласуванията на Демократична България:

В името на властта те предадоха с лека ръка концепциите на антикомунистическата вълна, свалила тоталитарната власт, крепяща се на страха и издевателствата на тъкмо този наказателен уред, който за Демократична България очевидно не проблем.

В името на властта Демократична България не помниха, че същият този Рашков, който са подготвени да поддържат за ръководител на КПКОНПИ е индивидът, разпитвал и заплашвал Евгени Михайлов за „ записа с танковете “.

В името на властта Демократична България са в коалиция с проруската Българска социалистическа партия, която поддържа Путин. В политическите дейности на „ Демократична България “ ние видяхме поредна поддръжка за лявата Мая Манолова за кмет на София, за издигнатия от Българска социалистическа партия за президент Румен Радев, съглашателство със социалистите при избора на 8 районни кметове в София, та чак до явната им коалиция с Българска социалистическа партия на локалните избори в Нова Загора.

Но гласуването им през вчерашния ден е еманация на отвод от политическа еднаквост!

Ние от дълго време не се учудваме, че „ Да, България “ работи по този начин. По генезис и хрумвания те са по-близки до лявото и демократичното. Но „ антикомунистическата “, тъмносиня партия на Иван Костов, с която той разцепи Съюз на демократичните сили, сякаш с цел да застане още по-вдясно, през днешния ден, с един размах, унищожи политическата си ценностна система и се записа с червени букви в групата на всеядните партийни субекти. Те избраха коалиция с партията, три пъти довела България до провал и рецесии, която и през днешния ден сподели, че не се е трансформирала, с отхвърли си да предоставим оръжия за Украйна и острата реакция против изгонването на съветските дипломати.

В тази констатация няма зложелателство, а политическа горест. Защото все по-малко остават партиите, подготвени да се опълчват на комунистическите рецидиви в нашето общество. Рецидиви, които са в основата на най-сериозните ни политически и стопански проблеми.

Няма да се отървем от пипалата на Държавна сигурност и от Рашковците, оплели България, до момента в който проевропейските партии не стартират да работят дружно, с цел да се опълчват изрично на проевразийските и проруски партии, чийто флагман е наследницата на Българска комунистическа партия – Българска социалистическа партия.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР