От сдружението Ние идваме! обявиха, че предстои да създадат политически

...
От сдружението Ние идваме! обявиха, че предстои да създадат политически
Коментари Харесай

Ние идваме! обяви, че прераства в политически проект

От сдружението " Ние идваме! " оповестиха, че следва да основат политически план. То бе учредено на 2 септември 2021 година, като негов ръководител е юристът Николай Хаджигенов. Представители са още някогашните депутати Арман Бабикян и Мария Капон.

През април 2021 година " Отровното трио ", с каквото название бяха известни като уредници на митингите против държавното управление на ГЕРБ през 2020 година Хаджигенов, Арман Бабикян и Велислав Минеков, се яви дружно с Мая Манолова с обединението " Изправи се! Мутри вън! " и с 4.72% влезе в 45-ото Народно заседание. През юли същата година с 5.01% обединението влезе и в 46-ото Народно заседание на първите предварителни избори. На изборите през ноември 2021 година обединението " Изправи се БГ! Ние идваме! " не попадна в Народното събрание, откакто получи 2.29%.

За изборите през октомври 2022 година " Ние идваме! " в началото подаде документи за присъединяване с мандатоносител Единна национална партия, но впоследствие ги отдръпна. На последните парламентарни избори през април не взе участие.

" Ние идваме! " ще дадем опция на хората, които държат на законите и демокрацията, да имат свое политическо посланичество ", показват от сдружението.

Добавят, че почитат специалистите в одобрения от парламента кабинет " Денков - Габриел ", само че не одобряват " измамата, с която са били конфигурирани от " Продължаваме промяната " и " Демократична България ". Посочват, че повече от месец са подлагали на критика разновидността за " държавна коалиция с ГЕРБ, под закрилата на Движение за права и свободи ".

" Днес нямаме какво да обясняваме, само че хората знаят защо стачкуваха. То по нищо не наподобява на днешния ден. Вина за това състояние имат и фашизоидни плашила, които осребриха политиката на Путин. По време на Тройната коалиция тази роля играеше Атака. Отново получихме плашила за наивници и демократите забързано откриха " избавление " в скута на мафията от вчерашния ден. Точно през корупцията ползите на Путин пробиха снагата на страната ни.

Вина за това състояние има и президента Радев, който вместо да прави работата си по закон, се трансформира в люпилня на политически планове, от които самичък се отхвърляше. Защото от солидарна страна с една нападната и обезобразена страна, промени курса на България към студен наблюдаващ на човешкото злощастие ", пишат от " Ние идваме ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР