От създаването на това правителство говорим, че то трябва да

...
От създаването на това правителство говорим, че то трябва да
Коментари Харесай

Хамид Хамид: Догодина ще има вот след вот

От основаването на това държавно управление приказваме, че то би трябвало да бъде неотложно разтурено, демонтирано. Редно е и ние да сме мощ по този ремонт. Това сподели в утринния блок на Българска национална телевизия зам.-председателят на Движение за права и свободи Хамид Хамид.

Корупция има в доста сфери. Основните от тях са – разходването на обществения запас, националната сигурност, битката с демографската рецесия, опазването на здравето. Теми за вотове - доста. През 2018 година ситуацията ще е избор след избор. В последните години у нас корупцията се шири напълно безнаказано. Като съпротива ще използваме всички демократични принадлежности, кито ни дава Конституцията и законодателството. Ще търсим сметка от ръководещите и ще бъдем техен коректив, акцентира Хамид.

По думите му ръководещите са създали съществено оттегляне от демократичните правила и парламентраната народна власт като цяло. Най-големият грях на ГЕРБ е, че позволи езика на омразата и националисти във властта, без да има потребност. Това разрушава, а не гради мостове, съобщи зам.-председателят на Движение за права и свободи.

Обществото желае отговор на засилващата се корупция и ние сме длъжни да го дадем. Мисля, че новият антикорупционен закон ще проработи добре, разяснява Хамид.

Ще подкрепим Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила за проверка на прехода. Истината за прехода още не е налице. Трябва да изчерпим този въпрос. Дължим този отговор на хората, сподели още Хамид Хамид.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР