От самото създаване на европейския форум за технологии и иновации

...
От самото създаване на европейския форум за технологии и иновации
Коментари Харесай

Мария Габриел ще открие най-големия технологичен форум във Варна Innowave Summit

От самото основаване на европейския конгрес за технологии и нововъведения Innowave Summit Мария Габриел е негов покровител, до момента в качеството си на еврокомисар по нововъведенията, а тази година и като вицепремиер и министър на външните работи на Република България. 

Innowave Summit ще се организира в Двореца на културата и спорта във Варна на 17 и 18 ноември и се чака да притегли повече от 4000 участници, както всякога в седемгодишната си история. 

“Innowave Summit се трансформира в една от най-важните високотехнологични конференции в Европа ” - споделя Мария Габриел за събитието в края на тези седмица във Варна - “Този конгрес е значим за Варна, за България и за Европа. Тя дава убеденост на младежите, на нашите софтуерни бизнесмени и стартъпи, че бъдещето на новаторска Европа е в техните ръце. Вярвам, че и тази година събитието ще даде огромен запас от познания, които да ги създадат още по-конкурентоспособни на международно равнище. ”

Innowave Summit ще събере в границите на два дни някои от водещите интернационалните мениджъри, иноватори, мислители и мотиватори от Европа, България и света, които ще приказват на тематики като " Триединството на нововъведенията: Лидерство, качество и биомимикрия в ерата на изкуствения разсъдък, " " Колко богати желаете да бъдете? " на Дейл Хауърт, " Най-новите промени и провокации в Meta вселената ", " Изкуственият разсъдък в продуктите на Гугъл ", " Водете като именития Мадарски конник с AI & SEO ", " Бъдещето на софтуерната промишленост ", " Тенденции в цифровия маркетинг ", " Дигиталните водачи на прага на 2024: един хиперсвързан свят ", " Пътеводител към милионите за празненство животни ", " TikTok или умри " и други. 

С тези любопитни, ексцентрични и в някои случаи искрено дръзки тематики ще се включат Флорин Правай от Гугъл, Декс Торики-Бартън от Гугъл DeepMind, Здравко Пешаков от SAP Bulgaria, Карлос Канту от Freepik, Здравко Пешаков от SAP Bulgaria, Георги Кандев от Netpeak Bulgaria, Георги Малчев от Хplora и доста други.

Един от най-очакваните участници в Innowave Summit е Матю К. Крос, менторът на създателя на големия шлагер и на българския пазар “Богат баща, безпаричен баща ”, Робърт Кийосаки. Във Варна той ще приказва за правилата на водачеството на ръба, тактиките и практиките за реализиране на по-добро здраве, благополучие и триумф в живота, както и по какъв начин да им се любуваме. В лекцията ще влязат тематики като водачеството в AI/2, биомимикрията и пътуването обратно във времето.



“Във Варна ще разкрия и една доста значима загадка, която направи Робърт Кийосаки и Тони Робинс велики и която научих от нашия общ наставник. А най-хубавото е, че в нея има и директна българска връзка ” - споделя Матю К. Крос.

Освен другите дискусионни панели в програмата, от самото начало на Innowave Summit теренът на Двореца на културата и спорта ще съставлява експо ревю на съвсем 100 компании от България и света, които ще показват продуктите и услугите си. Една немалка част от площта е отделена на роботиката, на чиито достижения посетителите ще могат да се насладят от първа ръка. 

Билети за Innowave Summit към момента могат да се закупят от уеб страницата на събитието. 
Източник: pariteni.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР