От самото название на уреда става ясно, че той комбинира

...
От самото название на уреда става ясно, че той комбинира
Коментари Харесай

Пералня със сушилня – перфектната комбинация за чист дом

От самото наименование на уреда излиза наяве, че той комбинира две от най-важните елементи от оборудването на всеки дом - пералнята и сушилнята. До наскоро относително рядко срещана в семействата, през последните години сушилнята придобива все по-голяма известност. Постепенно този апарат се трансформира в наложителен, изключително за по-големи фамилии и такива с дребни деца. При този вид семейства потребността от чисти и сухи облекла е ежедневна и точно сушилнята може да ги обезпечи.

Пералнята със сушилня предлага сполучливата си композиция с една съществена цел - икономисване на пространство. За да извършите най-хубавия избор, би трябвало с изключение на персоналните си желания да не пренебрегвате и няколко съществени аспекта:

Начин на зареждане

Подобно на елементарната пералня, тази със сушилня е с два типа зареждане - горно и предно, съгласно това дали уредът е от отвесен или водоравен вид. Имайте поради, че би трябвало да сте сигурни, че сте обезпечили задоволително място за отварянето на малката врата, преди да монтирате и свържете пералнята с ВиК системата. И елементарна рулетка ще свърши чудесна работа, с цел да измерите дистанцията, с което разполагате.

Енергоспестяване

В наши дни надали има производител на електроуреди, който да не се стреми към по-добра функционалност и по-нисък разход на сила. Това важи и за производителите на. Покупката на този апарат е съществено перо в фамилния бюджет. И защото ще го ползвате ежеседмично, добре е да изберете по-икономичен модел от позиция на разход на сила. Най-енергоспестяващи са уредите от клас А, а колкото повече плюса има по-късно, толкоз по-пестелива на ток е машината.

Капацитет на работа

Колко би трябвало да побира Вашата бъдеща пералня със сушилня? Това е един от най-важните въпроси, по тази причина е добре рационално да го обмислите авансово. Отправна точка тук е размерът на семейството. Значение има също и какъв брой постоянно ще Ви се постанова да употребявате уреда. Най-популярни са моделите с потенциал сред 7 и 10 кг пране. Стандартно, при цикъла на сушене потенциалът е по-нисък. В случай че сте заредили машината с пране до най-много, за изсушаване редуцирайте количеството, с цел да улесните процеса.

Мощност на пералните със сушилня

Мощността е доста значима за процеса на центрофугиране, който предшества изсушаването на облеклата. Ако прането е добре изцедено, то и ще се изсуши по-бързо и дейно от сушилнята след това. Популярните модели, предопределени главно за домашни условия, са с обороти сред 600 и 1 800.

Екстри и спомагателни стратегии

Повечето актуалните модели перални със сушилня съставляват доста повече от елементарна машина, изпълняваща две-три съществени действия. Функциите, които прибавят производителите, стават все по-находчиви, с редица спомагателни екстри. Такива са да вземем за пример предварителната конфигурация тутакси за пускане на цикъла посредством таймер, варианти за друг вид текстил в необятен диапазон и други. От метода на направа и качеството на уреда зависи и равнището на шума при работа.

Модерен дизайн и други преимущества

Съвременните модели перални със сушилня са освен удобен метод да се съберат два уреда в един. Те имат и грациозен външен тип, който основава прелестно чувство и ловко добавя интериора на помещението.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР