От самото начало ПП-ДБ работи по това Мария Габриел и

...
От самото начало ПП-ДБ работи по това Мария Габриел и
Коментари Харесай

Сачева пусна запис на Асен Василев за Мария Габриел: От самото начало я саботират

От самото начало ПП-ДБ работи по това Мария Габриел и ротацията да бъдат саботирани. Това сподели депутатът от ГЕРБ-СДС Деница Сачева по Нова ТВ. Тя е част и от преговорния екип за кабинет.

Сачева пусна запис на думи на финансовия министър в оставка Асен Василев. На него се чува по какъв начин той споделя: „ По мое персонално мнение последният ден, в който тази Мария Габриел желае да е министър председател, ще е и последният ден на това държавно управление. Тя няма да желае да бъде свалена предварително ”. 

По думите ѝ фигурата на Василев е мощно спорна. „ Той е човек, който не пази финансите на България ”, добави депутатът.

„ ПП-ДБ още веднъж ползва маркетингов трик и губи времето, живота и силата на българските жители в безплодни диалози за това да покажат надмощието си ”, акцентира националният представител от ГЕРБ-СДС.

От партията на Бойко Борисов няма да влязат в договаряния за кабинет с втория мандат, безапелационна беше Деница Сачева. Единственият вид, който ГЕРБ-СДС ще поддържа, е държавно управление с министър-председател Мария Габриел и без Асен Василев.

“Самият факт, че когато стигнахме напълно покрай съглашение, непрестанно се вкарвахме в нови условия. По принцип ние не имаме вяра на Асен Василев и през цялото време казахме, че той е спорна фигура. Абсурдно е да приказваме за каквото и да е било държавно управление, в което взе участие Асен Василев ”, безапелационна бе Сачева.

“Който желае да има държавно управление, който мисли за България, би трябвало още през днешния ден да излезе, да направи обществено изказване, да седне на масата за договарянията и надлежно да се гласоподава кабинет ”, изясни още тя.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР