От събота Меркурий става ретрограден. Това е първият от трите

...
От събота Меркурий става ретрограден. Това е първият от трите
Коментари Харесай

Пак ни удря ретроградният Меркурий, ето кои зодии ще страдат

От събота Меркурий става назадничав. Това е първият от трите интервала за 2021 година и ще продължи до 21 февруари. Меркурий ще бъде назадничав сред 30 май и 28 юни, както и сред 27 септември и 18 октомври.

Три пъти назадничав Меркурий през новата година

През тези шпации от време зодиакалните знаци ще срещнат проблеми в общуването, общо неразположение, ще бъдат нерешителни и ще се изправят пред напрежение в връзките си.

Ретроградният Меркурий е прелестно време за всеки от нас да преоцени своите избори, желания и път в живота.

Трудностите, които могат да зародят, са свързани с връзката и изключително с търговията – може да има закъснения, неясноти, недоразумения, погрешно пояснение на думи, нужда от ремонт.

Именно това ни принуждава да бъдем по-внимателни, по-присъстващи в живота си, по-внимателни с това, което споделяме и вършим.

През първия стадий ретроградният Меркурий стартира във Водолей и приключва в Риби и ни насочва към нуждата да обърнем повече внимание на това, което нашите възрастни родственици имат да ни кажат.

Време е да се включите в общността (символизирана от Водолея) и да помислите върху духовните послания (представени от Рибите), които евентуално сте пропуснали преди.

Ако сте под знака Дева, Близнаци, Рак или Лъв и наподобява, че всичко върви с главата надолу, има пояснение за неволите ви. За страдание, до края на месеца не можете да извършите нищо, тъй че не правете огромни проекти и оставете нещата да се развият.

Лъвовете, Водолеите, Телците и Скорпионите, родени през последните три дни от зодиакалните си знаци, ще усетят напълно въздействието на ретроградния Меркурий.

Този аспект на планетата може да ни помогне да разберем детайлите на всяка житейска обстановка, да разкрием неистини и несправедливи въпроси. Този интервал на ретроградния Меркурий ни оказва помощ да се изправим, когато реагираме на обстановки без да мислим.

Това е миг на изясненост и искреност за всички.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР