От са готови да се разделят с голмайстора си през

...
От са готови да се разделят с голмайстора си през
Коментари Харесай

ЦСКА готови за раздяла с голмайстора си, но за определена сума

От са подготвени да се разделят с голмайстора си през зимния трансферен прозорец. Те обаче желаят да получат една прилична сума за правата му, написа " България през днешния ден ". Става дума за 2 милиона евро.
През сегашния сезон централният нападател играе мощно с алената фланелка, като е осъществил 8 попадения в 10 мача през акцията дотук. Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев бил подготвен да продаде еквадореца, с цел да си помогне със упоменатата сума за нови попълнения, както и в бюджета за заплати.
На " Българска войска " се надяват Еквадор да се класира на Световното състезание в Катар следващата година, с цел да си вдигне цената Кайседо още повече. Както е известно, той получава повиквателни от родината си. До момента Еквадор е трети в класирането след Бразилия и Аржентина и е с 6 точки пред преследвачите си Перу и Колумбия.

Ако обаче се стигне до продажба през зимата, почитателите няма да са изключително удовлетворени. През предходната зима клубът продаде тогавашния си голмайстор Али Соу на съветския Ростов, което имаше своята роля за следващия крах на " алените " да спрат хегемонията на Лудогорец в Първа лига.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР