От руските граждани, които напускат Русия с автомобил, ще се

...
От руските граждани, които напускат Русия с автомобил, ще се
Коментари Харесай

Напускането от Русия с кола вероятно ще става само с предварително резервирани дата и час

От съветските жители, които напущат Русия с автомобил, ще се изисква да резервират авансово датата и часа на прекосяване на границата. Съответните ремонти в закона " За пътищата и пътната активност в Руската федерация " бяха препоръчани от ръководителя на комисията по превоз и развиване на инфраструктурата в Държавната дума Евгений Москвичев, съобщи ТАСС. Агенцията се е срещнала с текста на законопроекта, той към момента не е оповестен в базата данни на Думата.

" Движението на транспортни средства, благосъстоятелност на съветски превозвачи, задгранични превозвачи, съветски жители, задгранични жители, лица без поданство и други по пътните сектори за секване на държавната граница на Руската федерация се прави на непокътнатата дата и час в сходство с процедурата, открита от съветското държавно управление ", цитира организацията текста на документа.

Според концепцията на депутата тази заповед за прекосяване на границата може да влезе в действие още на 1 март за период от една година.

Шофьорите ще могат да резервират датата и часа гратис посредством платформата на държавната осведомителна система за електронни транспортни документи, подчинена на Министерството на превоза на Руската федерация. Кандидатът ще може да избере всяка дата и час, като се изключи към този момент резервираните.

През септември 2022 година, когато в Русия бе оповестена готовност, имаше големи тапи на изходите от страната, най-много на границите с Грузия и Казахстан. Така да вземем за пример на опашката от жители, бягащи от готовност, на граничния пункт Верхний Ларс се чакаше няколко дни.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР