От Ротаракт Русе разпространиха следното съобщение до медиите, с което

...
От Ротаракт Русе разпространиха следното съобщение до медиите, с което
Коментари Харесай

Благотворителен Open Stage организира Ротаракт Русе

От Ротаракт Русе разпространиха следното известие до медиите, с което приканват искащите да се включат в събитието:

“Всеки актьор има потребност от сцена за изявя, за това ви каним на нашатаOpenStage/Отворена сцена!

Русенци! Всички знаем неофициалното мото на Русе – Градът на свободният дух. Но ниеот „ РотарактРусе “ желаеме да покажем какво се споделя независимост,пълна характерност и опция за всевъзможни изявикато ви предложим да застанете под прожекциите на„ Openstage “/Отворена сцена/ на 28.04 в “Freestyle Cafe ” (ул. Александровска 97)

Стартираме в 20:30 часа, само че сме решени да опровержим тезата, че в Русе няма нощен живот. А за същността на събитието ще обобщим по този начин: всичко е разрешено! Отправяме покана къмвсякаквиартисти, комедианти, музиканти, танцьори и най-различни реализатори.

Приветстваме всевъзможни самостоятелни изяви, като искащи могат да се запишат нателефона: 0888 756 700

или на имейл: [email protected]

или да се свържат с насчрез фейсбук страницата ни.

Именно в духа на индивидуалността„ РотарактРусе “ провежда за следващ път в Русе форматът „ Отворената сцена “, който има за цел да даде изявана допустимо най-вече и най-различни създатели.Още от самото си начало „ Openstage ” беше уникалносъбитиепо собствен си метод. Освен, че съставлява една нова страница в културнияживот на Русе, този план постоянно се включва в подпомагането на разнообразни дела.

Този път нашата цел е събирането на средства за провалите и потърпевшите от заметресението в Сирия. Искаме да поканим всички искащи да севключат в нашата идея, тъй като дружно можем повече.

Добре пристигнали са всички фенове на изкуството и културата. Ние знаем, че нашият град е цялостен с млади и надарени хора, та какво по-готино от това да ги съберем на едно място! "
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР