От репортажа не се вижда ясно каква е цялата ситуация.

...
От репортажа не се вижда ясно каква е цялата ситуация.
Коментари Харесай

Футболният шеф, сочен за нападател при масовия бой след мач, със своя версия

От репортажа не се вижда ясно каква е цялата обстановка. Има удар с топката в главата нанесен от един от братята на пострадалия при спряла игра, за което той получава червен картон. Между съперниците става препирня. Аз го изтеглям, с цел да я предотвратя, при което съм атакуван в тил. Това пред Нова телевизия Кристиян Добрев, състезателен шеф на ПФК "Септември ". Той беше посочен като участник в побой по време на футболен мач, при който 20-годишният Кристиян Христов получи счупвания в региона на носа и отлепване на ретината.

През цялото време имаше експанзия от страна на тези момчета. Това не са безобидни деца – единият от тях е добре комплициран, 1,90 метра висок, към стотина кг, татуиран, добави Добрев. По думите му такива произшествия се случват постоянно в сходни спортни лиги. Той счита, че случката не е такава, каквато е посочена от тима на потърпевшия и че в цялата обстановка най-агресивни са били двамата братя – Кристиян и Петър Христови.

Виждах сериозна експанзия в очите им. Имам деца и могата преценява, когато едно дете е нападателно, сподели от своя страна Пенчо Вутов, който твърди, че е издърпан и съборен при започване на спора.

Това, което беше разказано по медиите, не дава отговор на фактическата конюнктура на самият мач. Тези две момчета стартират по този начин наречения пердах и те са доста дейни в него, на записа се виждат удари най-вече от тяхна страна, заяви Радостин Василев - юрист на Кристиян Добрев. Той счита, че публичното мнение ориентирано против неговия клиент е безпричинно, защото момчетата от противниковия тим "са взели участие ефективно в замяна на удари ". Василев сподели още, че ще потърси контакт с родителите на братята.

Тези спорове се вземат решение сред страните, а не по-медиите. Ако не могат да се решат сред страните - има нужните органи, добави още юристът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР