От регионите на Русия, Московска област заема първо място по

...
От регионите на Русия, Московска област заема първо място по
Коментари Харесай

Газпром публикува списък на най-големите си длъжници в Русия


От районите на Русия, Московска област заема първо място по брой на длъжници измежду предприятията за доставен газ, оповестяват съветските организации, базирайки се на оповестен от дъщерното дружество на газовия тръст " Газпром межрегионгаз " лист. Към първи декември предходната година в Московска област е имало 118 юридически лица със отговорности, а сумата на задълженията им е варирала от 10 милиона до 600 милиона рубли.
Сред „ водачите “ по отговорности са Тверска област с 66 предприятия, Пермският край с 47 предприятия, Саратовска област – 44 предприятия, Краснодарският край с 39 компании, Владимировска и Оренбургска област с по 34 компании.

Най-малко – с по един са били фирмите от Камчатка и Сахалин, републиките Калмикия и Алтай, Ингушетия, както и Томска област. В Калининград и Санкт Петербург също има единствено по двама длъжници, излиза наяве от обявата.

Проблемът със отговорностите на съветските юридически лица и популацията породи, откакто Чечня през предходната седмица отписа отговорности на популацията от 9 милиарда рубли.

Справката на " Газпром межрегионгаз " сочи, че общо задълженията на руснаците за доставения газ, към посочената нагоре дата са били 37,9 млрд.рубли, като към 1 януари просрочените отговорности са спаднали до 30,1 милиарда рубли.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР