От Реал Мадрид са се отказали от намерението си да

...
От Реал Мадрид са се отказали от намерението си да
Коментари Харесай

Реал Мадрид се отказва от Погба

От Реал Мадрид са се отказали от желанието си да привлекат звездата на Манчестър Юнайтед Пол Погба, написа " Марка ", като показва аргументите за това.

Въпреки че играчът е вярвал, че ще успее да направи като Еден Азар и да форсира прехвърлянето си в " Сантиаго Бернабеу " година преди неговият контракт с сегашния му клуб да изтече, възможностите това да се случи са сведени до нулата, уверени са от вестника. Зинедин Зидан продължава да го има поради, само че към този момент знае, че това е невъзможна задача. Мино Райола и изпълнителният шеф на Реал Хосе Анхел Санчес са разговаряли на няколко пъти през последните месеци, само че поради многото клиенти на сътрудника и най-много Ерлинг Холанд. В клуба са наясно, че Погба не е изоставил концепцията си, само че неговата заплата е казусът. Там са подготвени да проучат тази опция, само че неговият трансфер към този момент е отписан.

Pogba has been linked with @realmadriden since 2016

But here's why Los Blancos are no longer interested

https://t.co/enlPq5bDQL pic.twitter.com/VGLrMUKOka
— MARCA in English (@MARCAinENGLISH) May 7, 2020
Зидан продължава да търси нов мощен халф в състава си, както го е загатнал в диалога си с Погба в Дубай през зимата, само че ръководителите не са на същото мнение и клонят към младата алтернатива Едуардо Камавинга от Рен. Споменават се и други разновидности, изключително Н'Голо Канте от Челси. В момента обаче мадридчани мислят повече за това да продават, в сравнение с да купуват и най-много да се отдалечат от високите заплати като тази на Погба, който в този момент е считан за неразрешен трансфер в новия международен ред във футбола, добавя изданието. Оттам също по този начин описват в материала си за опитите на Реал да подпише с играча през последните 4 години.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР