От Реал Мадрид са отрекли да са поставили краен срок,

...
От Реал Мадрид са отрекли да са поставили краен срок,
Коментари Харесай

Реал Мадрид отрече да е поставял ултиматум на Мбапе

От Реал Мадрид са отрекли да са сложили краен период, до който Килиан Мбапе би трябвало да реши дали да се причисли към испанския вицешампион, твърди L’Équipe, базирайки се на свои източници.

В края на предходната година The Athletic разгласи, че, с цел да се избегне повтаряне на сагата през 2022-а година, след която в последна сметка Мбапе реши да възобнови контракта си с Пари Сен Жермен, офертата на Реал Мадрид за капитана на Франция ще има краен период. Изданието заяви, че Мбапе би трябвало да отговори до 15 януари.

Тази дата обаче към този момент изтече, а обкръжението на Мбапе е отрекло да има съглашение с Реал Мадрид и също по този начин удостоверява, че тяхното решение няма да бъде взето преждевременно.

Real Madrid sources deny having set a deadline for an agreement with Kylian Mbappé (25). The La Liga club have nonetheless indicated that they would like a decision to be made quickly, in order to avoid a repeat of the 2022 fiasco. (L'Éq)
— Get French Football News (@GFFN)
„ Няма съглашение по отношение на бъдещето на Килиан, както няма и диалози по тази тематика. Във всеки случай никой не може да въздейства на мислите или решението на Килиан “, са споделили околните до Мбапе пред RMC Sport.

Реал Мадрид също са опровергали информацията да са поставяли краен период на нападателя. Въпреки това „ Лос бланкос “ са показали, че биха желали бъдещето на Мбапе да бъде решено скоро.

Това обаче може да е последният късмет за Мбапе да се причисли към Реал Мадрид. Това ще бъде последният път, когато тимът от Ла Лига ще се опита да подпише с капитана на Франция, откакто преди този момент се провали през лятото на 2022-а година.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР