От Реал Мадрид решиха да не внасят повече напрежение в

...
От Реал Мадрид решиха да не внасят повече напрежение в
Коментари Харесай

От Бернабеу избегнаха нова конфронтация с федерацията

От Реал Мадрид взеха решение да не внасят повече напрежение в така и така обтегнатите си взаимоотношения с Испанската футболна федерация и пренасрочиха за на следващия ден представянето на новия си нападател Винисиус Жуниор. Според Marca в началото първенците на Европа са желали конференцията да се състои през днешния ден по същото време, по което Луис Енрике за първи път говореше пред публицисти след назначението си като селекционер на Испания. Това незабавно беше признато като очевидна провокация, която е продължение на офанзивите сред двете страни от месец насам.

Кралския клуб и локалната федерация са в обтегнати връзки, откакто 48 часа преди началото на Мондиала в Русия Реал разгласи тогавашния селекционер на “Ла Фурия Роха” Юлен Лопетеги за новия си старши треньор. Това провокира неговото неотложно уволняване от поста му в Испания, а масло в огъня налива фактът, че неговият правоприемник Луис Енрике е някогашен треньор на кръвния зложелател Барселона.

Luis Enrique: " Me gusta lo que veo y lo que transmite la @SeFutbol "

https://t.co/HSyI9DzI6s#BienvenidoLuisEnrique pic.twitter.com/EtymxmKu6B
— Selección Española de Fútbol (@SeFutbol) July 19, 2018
“Белия балет” към този момент се присмя един път на Испанската федерация по сходен метод, когато по време на първата конференция на Фернандо Йеро като селекционер на иберийците, взеха решение да показват Лопетеги на “Сантиаго Бернабеу”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР