От РБ (Лайпциг) официално обявиха третия си входящ трансфер за

...
От РБ (Лайпциг) официално обявиха третия си входящ трансфер за
Коментари Харесай

ПСЖ продаде младежки национал на РБ

От Република България (Лайпциг) публично оповестиха третия си входящ трансфер за това лято. Това е 21-годишният Кристофър Нкюнкю, който идва от френския отличник Пари Сен Жермен за хипотетичната сума от 13 млн. евро плюс още 2 млн. евро като бонуси. Договорът му е за идващите пет сезона, като ще носи фланелката с номер 18.

Юношата на ПСЖ е юношески национал на Франция. През предишния сезон той изигра 29 мача във всички шампионати с 4 гола и 2 асистенции. С родния си клуб халфът е 3-кратен първенец на Франция, като е печелил също и Купата на Франция, Купата на Лигата и Суперкупата на страната.

Welcome to Leipzig, @c_nk97

The French U21 international signs a contract until 2024!

#DieRotenBullen #Nkunku pic.twitter.com/UyhRgdmrGA
— RB Leipzig English (@RBLeipzig_EN) July 18, 2019
“Много съм благополучен, че занапред нататък ще нося екипа на Република България (Лайпциг). Слушал съм доста за клуба и съм уверен, че стилът на игра на отбора ми пасва сносно. ”Вече познавам някои от новите ми съотборници - играл съм с Жан-Кевин Огюстен в ПСЖ, както и с Дайо Упамекано и Норди Мукиеле в младежкия народен тим на Франция. Следователно, оптимист съм, че бързо ще се приспособя тук”, разяснява Нкюнкю.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР