От различни източници във военните структури на САЩ през последните

...
От различни източници във военните структури на САЩ през последните
Коментари Харесай

Извънземното Джей Род Проговори: Съвсем Скоро-Смъртна Присъда За Всички! Учен Открадна Забраненото Видео!

От разнообразни източници във военните структури на Съединени американски щати през последните години циркулира информация, за извънземно създание, което живее в изолираната военна база. Съществото се споделя Джей Род и от десетилетия заема функционалностите на дипломат на планетата ни.

Според слуховете, посланикът на расата на Сивите е на Земята ни от далечната 1953 година, когато американското държавно управление подписва неизгодна договорка с развитата междугалактическа формация – извънземни технологии против хора, с които да опитват!

Джей Род е този, който разкрива пред военните тайните на свръхразвитата цивилизация на Сивите – скъпото ноу-хау за супероръжия!



Историята на Джей Род звучеше като легенда, само че неотдавна излязоха доказателства, които трансформират безусловно всичко. Уважаван академик, който от дълги години работи в мистичната база проговори, и даде доказателства, че Джей Род съществува и към момента е посетител на нашата планета, предава beforeitsnews!

Д-р. Дан Буриш е брилянтен специалист по микробиология и молекулярна генетика. Работното му място като академик във висшите ешелони на военновъздушните сили на Съединени американски щати е било на равнище -4 в Зона 51, бранш S4. На долния етаж е била лабораторията на Джей Род! Слизал е там единствено един път, когато е направил изумителния запис, който BRADVA.BG ще показа на своите читатели! Дан е снимал скрито единия от мониторите показващи залата, където е протекла среща с Джей Род.

Вижте изумителните фрагменти, които Д-р Буриш е съумял да измъкне от зоркия взор на военните:

Според Буриш, който е участвал на срещата облечен в истински скафандър, с цел да следи виталните функционалности на пришълеца, разкрива, че Джей Род е имал значимо известие за хората!

В Зона 51 оперира така наречен отдел „ Сигма “ който се занимава с лингвистична интерпретация на информационните способи на Джей Род – цялата връзка със съществото минава през тях!

Извънземното посочвало знаци в таблица, създадена от експертите в отдела.

Това, което е разкрило е в действителност удивително!

Джей Род желал да предизвести човечеството, за нещо голямо, което ще се случи след 25 години /или през 2019-та/. Джей Род е разкрил, че цялото човечество е застрашено, което съществено заплашва салдото в неговия свят и надалеч не съответствува с проектите на неговите господари, в бъдеще нашите раси ще се съединят! Разкрил е, че има „ информация от бъдещето “ и че би трябвало внезапно да променим нещо или човешката раса е обречена! Последната част от късото му обръщение, което е могло да бъде разшифровано от специалистите е, „ Всичко е във ваши ръце “!

Което не би трябвало изключително да ни успокоява имайки в поради какво се случва в света през днешния ден.
Tags: ОЩЕ ПРОРОЧЕСТВАМИСТЕРИИНЛОизвънземниКОНСПИРАЦИИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР