От разказват за поредното доказателство, че херцогинята на Кеймбридж е

...
От разказват за поредното доказателство, че херцогинята на Кеймбридж е
Коментари Харесай

Как камерите веднъж улавят Кейт Мидълтън да споделя за принц Уилям нещо, което сега не би си позволила

От описват за следващото доказателство, че херцогинята на Кеймбридж е като всички нас!

През 2006 година Кейт Мидълтън и принц Уилям към този момент са дружно от няколко години, а през декември половинката на бъдещия британски крал участва на церемонията, която отбелязва края на образованието му в Кралските военновъздушни сили .

 Кейт и Уилям Getty

 Кейт и Уилям Getty

Eксперт по четене на устните , участващ в документалния филм „ Кралски съпруги “, твърди, че Кейт е харесвала по какъв начин наподобява нейната половинка в униформа още тогава. Според него бъдещата брачна половинка на принца е видяна да споделя: „ Обичам го в униформа, той е толкоз секси. “ Нещо, което при настоящия ѝ статут не би си разрешила да показа на обществено място (след гибелта на Елизабет Втора - към този момент принцеса на Уелс и херцогиня на Корнуол, както и херцогиня на Кеймбридж), макар че през годините постоянно се постанова Уилям да облича униформи.
 Тайните за връзката на принц Уилям и Кейт Мидълтън  Тайните за връзката на принц Уилям и Кейт Мидълтън  Тайните за връзката на принц Уилям и Кейт Мидълтън  Тайните за връзката на принц Уилям и Кейт Мидълтън
За страдание, интернет не разполага с видео от този миг, само че най-малко за сметка на това въпросното събитие е увековечено със фотоси . А от долния кадър можем да си представим репликата на Кейт, с която би трябвало да си признаем, че сме съгласни.

 Кейт и Уилям Getty

 Кейт и Уилям Getty
 Най-добрите униформени визии на Кейт Мидълтън  Най-добрите униформени визии на Кейт Мидълтън  Най-добрите униформени визии на Кейт Мидълтън  Най-добрите униформени визии на Кейт Мидълтън
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР