От ръководството на Реал Мадрид продължават да търсят варианти за

...
От ръководството на Реал Мадрид продължават да търсят варианти за
Коментари Харесай

От Реал Мадрид се обръщат към Саудитска Арабия, за да компенсират ефекта от кризата

От управлението на Реал Мадрид не престават да търсят разновидности за понижаване на вредите от пандемията от COVID-19, оповестяват разнообразни медии през днешния ден. Именно в тази повърхност от мадридчани към този момент водят диалози с представители на Саудитска Арабия да станат формален спонсор на женския отбор на лос бланкос, което би могло да донесе в касата 150 милиона в идващите 10 години.

Leaked documents appear to reveal that Real Madrid have been in advanced talks with Saudi Arabia’s state-owned Qiddiya project about a €150 million (£130 million) partnership deal that would include becoming the lead sponsor for the club’s women’s team. [The Times]
— Real Madrid Info ³ (@RMadridInfo)
Това ще обвърже и четирима играчи от първия отбор на мъжкия тим, които да станат лица на акция популяризираща спортуването измежду дамите в самата арабска страна, както и създаване на увеселителен център Реал Мадрид още веднъж в Саудитска Арабия. Той би могъл да включва музей, интерактивни занимания за почитателите, както и голям магазин с продукти на клуба. На питане във връзка диалозите и двете страни са отказали формален коментар по тематиката.
Ла Лига 24 кръг, събота 20 февруари  Реал Валядолид 22:00предстои  Реал Мадрид
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР