От ръководството на ОФК Спартак Плевен не са съгласни наказанията,

...
От ръководството на ОФК Спартак Плевен не са съгласни наказанията,
Коментари Харесай

От Спартак Пл скочиха на БФС заради сурово наказание

От управлението на ОФК Спартак Плевен не са съгласни наказванията, наложени им от Дисциплинарната комисия (ДК) към Българския футболен съюз (БФС) след домакинския мач с ФК Локомотив София. Това излиза наяве от публикувана през днешния ден до медиите позиция на управлението на клуба след незабавна среща извършена нощес.

От през вчерашния ден в свое решение ДК на БФС е наложила наказания на плевенския клуб в общ размер на 4250 лв. и отнемане от домакинство за 3 срещи.

" Ръководството на ОФК Спартак Плевен намира за недопустимо и неприемливо такива тежки санкции да бъдат налагани без да ни е предоставена каквато и да е била опция да се срещнем с доказателствата, в поддръжка на обвиняването и да упражним правото ни на отбрана ", се показва в позицията на клуба. От там прибавят, че са изискали решението на комисията с претекстовете и доказателствата, които са довели до тези санкции.

" Очакваме БФС да ни спомага, с цел да получим дубликат от цялата кореспонденция както БФС постъпи в сходни обстановки с ПФК Локомотив Пловдив и ПФК Левски. Клубът ще вземе отношение по случая откакто получи поисканите материали от БФС. Надяваме се да е скоро, с цел да можем да упражним правото ни на обжалване в едноседмичен период ", споделят още от управлението на футболния клуб.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР