От ръководството на Левски излязоха със съобщение към феновете преди

...
От ръководството на Левски излязоха със съобщение към феновете преди
Коментари Харесай

На Герена не пускат фенове с чадъри


От управлението на Левски излязоха със известие към почитателите преди утрешния мач с Пирин от 19-ия кръг на Първа лига. На стадиона няма да се позволяват последователи с чадъри, а единствено с дъждобрани.

Мярката е общоприета и се подхваща от съображения за сигурност, защото чадърите могат да се трансфорат в рисково оръжие в избран миг.

Ето цялостното известие:

" Уважаеми последователи, по отношение на неприятното време, което се чака за идния домашен мач против Пирин, ви осведомяваме, че на трибуните няма да бъдат допускани хора с чадъри, а само с дъждобрани, които ще бъдат раздавани на точките за продажба на третия етаж в бранш А, както и в бранш В до привършване на количествата.

Припомняме, че в четвъртък започва предварителната продажба на билети за идния домашен мач от деветнадесети кръг на ППЛ сред тимовете на Левски и Пирин, който ще се състои на стадион " Виваком Арена Георги Аспарухов ".

Левски и Пирин се изправят един против различен в събота, 02.12.2017г. от 17:30 часа.

Цени на пропуските за срещата:
Сектор А - 15 лева (Блок 5 и 6), 18 лева (Блок 3 и 4), 20 лева (Блок 1, 2 и Прес ложа), 30 лева (Ложа 2 и 3), 70 лева (VIP - достъп до ВИП салона с кетъринг).
Сектор " В " - 10 лева
Сектор " Б " - 7 лева
Сектор " Г " - 7 лева "
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР