От ръководството на ЧЕЗ изтъкнаха като причина за оттеглянето си

...
От ръководството на ЧЕЗ изтъкнаха като причина за оттеглянето си
Коментари Харесай

Делчев: ГЕРБ се опитват да изгонят чуждестранните инвеститори, за да си разпределят държавата

От управлението на ЧЕЗ акцентираха като причина за отдръпването си напън от страна на българското държавно управление, а сходни сигнали се чуват и от други чуждестрани компании. ГЕРБ се пробват да изгонят задграничните вложители, с цел да си разпределят страната.
Това сподели в предаването " Седмицата " по Дарик радио Димитър Делчев, ръководител на " Движение България на жителите ".

Според думите му има опити за налагане на пълзяща тирания през опцията страната да влиза в частния бизнес през измененията в Наказателния кодекс, през закона за частната защита и през опитите за национализиране на компании.

Държавата би трябвало да е мощна в сферите на сигурността и опазването на здравето. Вместо да ги реформира, актуалното държавно управление се пробва да ги банкрутира, с цел да ги даде в ръцете на частни компании, под политически надзор. През закона за частната защита се дава опция на кметовете да имат частни армии и при изборите да се разчита на лоялността им, разяснява Делчев.
Българска социалистическа партия да не се вършат на почтени, те също са дали своят вот на второ четене измененията в закона за частната защита, а и подкрепяха опцията страната да се намесва в бизнеса. Това единствено потвърждава, че ГЕРБ и Българска социалистическа партия са двете лица на една и съща монета, съобщи Делчев.

ДБГ желае да се приключи този модел на ръководство и да има мощна опция, способна да пребори и ГЕРБ, и Българска социалистическа партия. Вдясно има алтернатива дали в миналото ще се работи с Борисов и би трябвало ясно установяване. От ДБГ можем да работим с тези, които заявят, че този модел не може да продължава и би трябвало да бъде заменен, съобщи Делчев.

Националният съвет ни даде един месец, с цел да чуем структурите си по места и на партиите в Република България да вземат решение дали са съпротива на това ръководство. За нас не е задоволително единствено на думи да сме съпротива, нужни са незабавни дейности за преустановяване на тази пълзяща тирания, безапелационен беше той.

На този стадий насочваме вниманието си към ДБГ. Имаме най-силните структури в дясно, в 230 общини и ще продължим работата си за подобряването им, отговори Делчев на въпрос.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР