От психологическа гледна точка победата над Панатинайкос е много важна

...
От психологическа гледна точка победата над Панатинайкос е много важна
Коментари Харесай

Александър Везенков: Опитвам да напредвам във всеки един сезон, да бъда по-добър от предишния

" От психическа позиция успеха над Панатинайкос е доста значима за нас ", съобщи българският баскетболист на Олимпиакос Александър Везенков пред формалния уебсайт на гръцката лига. Олимпиакос завоюва дербито с 68:66 като хазаин, а Везенков осъществя 22 точки в мача.

" Това няма да значи нищо, в случай че не останем съсредоточени, съществени и не даваме 100 % от себе си във всеки мач. Предстоят ни още доста срещи и би трябвало да продължим да печелим, с цел да си осигурим домакинско преимущество за плейофите ", разяснява още българинът.

" И двата тима бяхме много нервни, защото пристрастеността и напрежението надвиват в дербито. Мисля, че отбраната ни през второто полувреме ни разреши да победим, макар че прибързвахме в офанзива ", сподели още Везенков.

Попитан дали това е най-хубавият сезон в кариерата му досега, националът отговори: " Чувствам се добре и пробвам да прогресирам във всеки един сезон, да бъда по-добър от предходния. Не считам да се отпущам, тъй като имаме решаващи месеци пред нас и желая да се показва по допустимо най-хубавия метод. Има още място за прогрес. Все още е декември. "
 Везенков с съществена заслуга за победа на Олимпиакос
Везенков с съществена заслуга за победа на Олимпиакос

Ето подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР