От прокуратурата в Кьолн съобщиха за „Дойче веле, че жертвите

...
От прокуратурата в Кьолн съобщиха за „Дойче веле, че жертвите
Коментари Харесай

В Германия разкриха голяма педофилска мрежа

От прокуратурата в Кьолн оповестиха за „ Дойче веле ", че жертвите са на възраст сред 12 месеца и 14 години. Има догатки, че огромна част от тях са деца или внуци на участниците в груповите чатове, пишат някои медии. В провинция Северен Рейн-Вестфалия по случая към този момент са разследвани 15 души, а минимум 8 мъже са били арестувани, прецизираха от прокуратурата.

„ Все още не е допустимо да преценим какъв брой огромен ще се окаже този случай ", споделя Франк Хьофер, шеф на престъпната полиция в Северен Рейн-Вестфалия пред „ Райнише Пост ". Според него броят на обвинените и на жертвите ще продължи да нараства с напредването на следствените дейности и доказателствата, конфискувани от домовете на задържаните. За да прегледа и проучва наличния снимков и видеоматериал, полицията е трябвало да наеме външни движимости лица.

„ Важно е д разберем дали насилието продължава. Затова се постанова да прегледаме обширно файловете, въпреки че и единствено 30% от тях биха били задоволителни на прокурорите да издигнат обвиняване ", споделя Хьофер пред изданието.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР