От програмата могат да се възползват и всички българи в

...
От програмата могат да се възползват и всички българи в
Коментари Харесай

Гърция субсидира до 300 евро ваканции в Северна Евия и Самос

От програмата могат да се възползват и всички българи в Гърция

Програмата North Evia - Samos Pass беше отворена по обяд в четвъртък посредством vouchers.gov.gr, в която заинтригуваните могат да аплайват за дотация до 300 евро за ваканции в Северна Евия и Самос. Това е платформата, чиято цел е да подкрепя финансово туристическата активност в съответните региони.

Около 32 000 претенденти ще могат да получат цифрова дебитна карта като тласък за посещаване на двата района, стимулирайки локалния туризъм. За кандидатстванията за Северна Евия - Самос не е очакван аршин за приходи, а единственото изискване е подаване на данъчна декларация за 2021 година

Както заяви заместник-министърът, отговарящ за държавната помощ и възобновяване от естествени бедствия Христос Триандопулос, след публикуването в Официален вестник на съответното взаимно министерско решение, с новото деяние всеки бенефициент ще има на свое разположение цифрова дебитна карта, с цел да я употребява за разноски за настаняване, кетъринг и локален превоз по време на ваканцията си в Северна Евия или Самос.

Сумата на дебитната карта за м. юли е 150 евро за Северна Евия и 300 евро за Самос. За месец август съответните суми са 100 евро и 200 евро.

По програмата могат да аплайват всички пълнолетни поданици на Гърция за данъчната 2020 година, без критерии за приходи.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР