От профила във Фейсбук на Юлиан Попов – писател и

...
От профила във Фейсбук на Юлиан Попов – писател и
Коментари Харесай

Ако съборим „Невски“ и вдигнем 20-етажен бизнес център, приходите ще са огромни

От профила във Facebook на Юлиан Попов – публицист и публицист, някогашен министър на околната среда и водите
„ Александър Невски “ се намира на едно от най-атрактивните места в София, приходите му обаче са оскъдни. Намира се в столичния регион Оборище, първенец с предприемаческия си метод към остарели и нископриходоносни здания.

Ако постройката бъде съборена и на нейно място бъде построен двайсет етажен бизнес център, приходите от продажба и наем ще са големи. При това нито една от функционалностите на постройката няма да бъдат изгубени. Бизнесцентърът може да обезпечи същата повърхност за богослужения, даже може да я усили с 25%. В едно от равнищата на подземния гараж може да бъде преместена криптата.

Сградата може да бъде оборудвана с електронна камбана с доста по-мощен тон от сегашната. Камбаната ще може да извършва и химна и да се зарежда със слънчеви панели. Кръст и българско знаме могат да се сложат на покрива. Инвеститорът може да конфигурира огромно огледало на Копитото, с цел да се вижда знамето от Северна Македония.

Всички емблеми на българщината ще бъдат непокътнати и нови ще бъдат добавени. Очаквам положителна реакция от общински дейци и предприемчиви българи.

(Бел. ред. КОМЕНТАРЪТ Е ВИДИМО ИРОНИЧЕН!)

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР