От профила във Фейсбук на депутата от ПП-ДБ Елисавета Белобрадова

...
От профила във Фейсбук на депутата от ПП-ДБ Елисавета Белобрадова
Коментари Харесай

Белобрадова от ДБ пита може ло ли като нормален човек да ида на работа с детето или не

От профила във Facebook на депутата от ПП-ДБ Елисавета Белобрадова

Първи ден от новата сесия на Народното събрание в новата постройка. Малко преди да стартира съвещанието, демонстрирах на Дамян залата от местата, които са позволени за посетители и след това го настаних в стаята на парламентарната група.

Иначе, на входа защитата ми сподели, че деца към този момент не се пускат. Не са ни уведомили, само че това е ситуацията. Казаха ми да вървя да звънна на телефона ей там да желая позволение.

2023-а година към момента би трябвало да молиш по телефона да идеш на работа с детето си. Тук не става въпрос за някакви прищявки, нито в залата за работа да тичат деца и да хвърлят сладоледи. Тук иде тирада, че от време на време се постанова да вземеш детето на работа и всеки, който е имал деца, го е правил.

Аз самата съм ходила в Народната опера с майка ми и не съм излизала на сцената, просто седях в съблекалнята, до момента в който тя работи. Ходила съм с татко ми в транжорната и съм седяла в стаята му.

Благодаря на основния секретар, който ни позволи. Ще се допитам публично до ръководителя на Народното събрание мога ли, като естествен човек, да ида на работа с детето от време на време или не мога. Ако не мога, ще се наложи това да се промени.

Предстои ни извънредно тежка сесия, в която да потвърдим, че парламентарното ръководство и настоящо постоянно държавно управление са най-хубавото за страната. Липсата на ясни правила, обаче, по които действа едно болшинство постоянно ще поражда мотиви за подозрения, че нещо там се готви зад кулисите.

Генералните цели са ясни - конституционна промяна, влизане в Шенген, влизане в Еврозоната, разработване на законодателството по проекта за възобновяване и резистентност, модернизиране на армията.

Моята работа - действителна промяна в образованието, усъвършенстване на обществената система и действително взаимодействие  сред МОН, МТСП и Министерство на здравеопазването.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР