От профила на Кристиян Шкварек Докато организирах шествието за Семейството

...
От профила на Кристиян Шкварек Докато организирах шествието за Семейството
Коментари Харесай

Кристиян Шкварек: Важно е да се застава зад кауза, без значение кой я организира или подкрепя

От профила на Кристиян Шкварек

Докато проведох шествието за Семейството и каних хора да застанат зад идеята за битката с демографската рецесия получих неведнъж следния отговор, в това число от другари:

„ Подкрепям идеята, склонен съм с задачите, само че няма да дойда, тъй като не одобрявам еди кой си или кои си, които вземат участие “.  

Ядосвах се по какъв начин може, в случай че една идея е добра, да не я подкрепиш, тъй като еди кой си различен заставал също зад нея.

Подкрепяш ли я тогава в действителност?

Утре в София ще се организира митинг против зверщината с нарязаното момиче, който ще упорства причинителят да бъде осъден строго. Сред уредниците са таман тези радикали, които стачкуваха против наши конференции, посочваха ни междинни пръсти и правеха всичко допустимо да омаскарят Месеца на Семейството. С други думи - мои персонални съперници.

И все пак аз ще участвам на шествието им. Ще прикани и членовете на Младежкия Консервативен Клуб да дойдат, както и всички, които поддържаха Шествието за Семейството.

Щом ние споделяме на хората, че е значимо да се застава зад добра идея, без значение кой различен я поддържа или даже провежда, в този момент е редно да постъпим по отношение на думите си. Каузата за Семейството изцяло включва и отбраната на дамите, на нашите майки, съпруги, сестри, дъщери. Който и противен или отявлено неприятелски индивид да взе участие или провежда това шествие - няма значение. Не ме интересува, щом идеята е вярна и цели нещо положително.

Понеделник, 18:00 ч. Съдебната палата, София.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР