От профила на Дуейн Джонсън в Instagram преди няколко дни

...
От профила на Дуейн Джонсън в Instagram преди няколко дни
Коментари Харесай

Най-големият риск, който Дуейн Джонсън е поемал

От профила на Дуейн Джонсън в Instagram преди няколко дни разбрахме кой е бил най-трудният му миг, до момента в който е бил кечист.
 Дуейн Джонсън, WWE и най-трудният миг на Скалата в кеча
Когато всички са освирквали Скалата

Дуейн Джонсън дава нова порция отговори

Отново от профила му в обществената мрежа разбираме и още забавни детайлности към живота и кариерата му.

Скалата реши да отговори на въпрос на почитател по кое време и за какво е решил да се откаже от кеча. Джонсън стартира с уточнението, че през годините много пъти е бил питан по отношение на това, само че постоянно е запазвал отговора за себе си.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от therock (@therock) на Май 17, 2020 в 7:41 PDT

Сега обаче употребява опцията, с цел да показа с всички нас и дефинира този миг като най-големия риск в живота си. Дуейн Джонсън споделя, че през 2004 година се е отдръпнал от кеча поради две съществени аргументи. Едната е, че договорът му е изтичал, а втората е била обвързвана с една негова фантазия и визия.

На 32 години, когато се отхвърля от кеча, Скалата счита, че е точният миг да пробие в Холивуд. Не е желал обаче единствено да пробие, а да пожъне голям триумф в международен мащаб. След като това се случи да се върне още веднъж в Световната федерация по кеч, с цел да способства още повече за развиването ѝ.

Ето за какво през 2011 година организира диалог с Винс Макмеън, който е ръководител на федерацията, с цел да създадат по този начин, че година по-късно Шампиона на народа да се завърне на кръга в серия от мачове.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от therock (@therock) на Апр 28, 2020 в 12:56 PDT

Един от тях е бил против Джон Сина на WrestleMania 28 и с това събитие Дуейн Джонсън слага връх в историята на Световната федерация по кеч по брой фенове, платили, с цел да гледат мача му.

След целия този триумф Скалата споделя, че възнагражденията на кечистите са се покачили и точно това е била неговата цел - да помогне на спорта, който му е дал толкоз доста.
 Дуейн Джонсън, Хирам Гарсия, The Rock: Through the Lens: His Life, His Movies, His World и книгата със фотоси на Скалата
Дълбоко в персоналния свят на Дуейн Джонсън

Книгата The Rock: Through the Lens: His Life, His Movies, His World - най-хубавият подарък за Коледа

И формалното му пенсиониране от кеча идва през 2013 година след мач в Madison Square Garden против Джон Сина.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР